Eldragning med tygklädda kabelhärvor

Det är en väldigt liten skillnad mellan att fiska en eftermiddag och att stå tyst och stilla vid en sjö en massa timmar och stirra som en idiot. Samma smygande känsla av ångest uppstår nr man rivit all elen på hojen för ett bra tag sedan utan att dokumentera hur det var draget, och nu ska sätta ihop det igen. På ett snyggt sätt med tygklädda kablar. Nu har jag hittat nygjorda färdiga tygklädda härvor för de flesta hojar som har Lucas elsystem. Brilliant!

De finns att beställa på Burton Bike Bits.

2 kommentarer

  1. Manx

    Det är ju toppen – om man har kvar alla original el-gadgets på sin hottade bike. Om inte, blir det väl ett antal tåtar över?

  2. Janne

    Ja, ett annat alternativ är ju såklart att bara dra tändkablarna och köpa en pannlampa på Clas Ohlson som belysning.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑