Live: Knockouts, Ragged Bones, Hellbilly Boys & Eyeballin Torpedoes

Den 24 september släpps rockabilly-tributen till The Hellacopters, ”Dancing On Your Graves”! Skivan släpps på anrika Wild Kingdom, och innehåller 13 rockabilly-tolkningar av Sveriges genom tiderna bästa rockband. Band som Eyeballin’ Torpedoes, The Knockouts och The Camtwisters visar att man kan göra annorlunda och nyskapande tolkningar av The Hellacopters gamla klassiker. Två år efter att The Hellacopters kastade in handduken är suget efter bandet stort och detta kan bli ett av 2010 års viktigaste släpp. Första singeln är Eyeballin’ Torpedoes tolkning av ”It Might Mean Something To You”, som släpptes den 25/8.

Releasen firas med ett stort party på Debaser Slussen, torsdagen den 23 september!

DJ: Robban en gång trummis i The Hellacopters spelar skivor.