Vi provar på att köra speedway

För några helger sedan var vi några glada gossar som fick för oss att testa på att köra speedway. Vi pratade med Eldarna i huddinge och fick låna hojar och utrustning samt lite hjälp att komma igång mot en rimlig avgift.

Grymt svårt var det. Men kul! En växel, ingen broms och så ska man luta sig framåt och försöka styra med ett ben i marken och bakhjulet som sladdar på ett ovant sätt. Det första som händer när man får sladd är att man drar av på gasen och då får bakhjulet fäste och man får kast åt andra hållet och hamnar utanför banan. En märklig upplevelse.

Här är lite bilder som den duktige fotografen Micke Åkerström har tagit:

2 kommentarer

  1. Fixarerik

    SATAN !!!
    Sånt vill jag ju alltid följa med på !

    Glöm inte att ringa nästa gång, håårt med speedway och all annan form av sladd…hehe…

  2. Janne

    Det går nog att få ihop nåt fler ggr 🙂

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑