Sitter och kikar i årets julklapp från min son, en bok som heter Världens snabbaste motorcyklar av Roland Brown. Han säger att det var den hojbok han hittade där hojarna såg mest gammeldags ut så därför borde den passa mig, och det var ju helt rätt.  Boken har ett ganska kul upplägg där den går igenom de snabbaste prestandahojarna från olika epoker ända fram till 2000 talet med lite kort historik, jämförelser och kuriosa. Snabbhet är ju relativt. Runt 1894 så var den snabbaste hojen en Hildebrant och Wolfmüller som gjorde 40 kilometter i timmen. Kul bok med lite annorlunda upplägg. Roligt att läsa om Bonneville, en av de jag kör, som en av världens snabbaste motorcyklar. B33 an är inte med men självklart den trimmade versionen Gold Star….hm man kanske ska leta efter en Goldstar dämpare…

God fortsättning