Det är tanken som räknas

BSA tank med trollDet första som behövde göras med projekthojen var att slipa ner föregående ägares lackering med troll och konstiga mönster.

Fram med våtslippapper och på med lite svart sprejfärg så blev den lite mer neutral till att börja med. Den är fortfarande rätt bucklig och man kan fortfarande se delar av den gamla lacken i släpljus men det är ändå bättre än förut.

I Strängnäs på Blotsvens marknad hittade jag tidigare i år en riktigt snygg tank och oljeburk lackade likadant i tvåtonslack med färgerna rockabillywhite och åskmolnssvart. De kan användas vid finare söndagsturer så bli det vanlig svart till vardags.

2 kommentarer

  1. João Lima

    Can i have your contact to talk about your BSA B33 please?

  2. Janne Jakobsson

    I sold that bike 2-3 years ago. So I am not sure I am able to help you. What did you want to ask?

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑