I dagens samhälle så är idealet att man ska vara smal, rik och lycklig. Men ändå så spenderar de flesta människor mer pengar än vad de får in, och blir fattiga. Äter mer mat än vad de behöver, och blir feta. Samt rent allmänt gör saker som de blir olyckliga av. Som exempelvis att surfa omkring på så kallade destruktiva sociala medier med sin telefon.

Det finns dock ett enkelt sätt att råda bot på detta. Köp en gammal motorcykel. Gärna ombyggd för att passa din individuella smak och uttrycka den fria livsstil som du så gärna vill representera.

Meh tjenna!? Tänker du antagligen nu. Hallå! Hur skulle det kunna hjälpa mig??!!

Låt mig då förklara dessa tre enkla fakta om gamla motorcyklar:

  1. Hur sur du än är när du kickar igång den, så blir du lycklig när du kör hojen på kurviga landsvägar. Passa på att göra det dagligen mellan arbete och bostad. All stress och ångest försvinner. En känsla av tillfredsställelse och god mental hälsa ingår alltid i bruket av en gammal ombyggd motorcykel.
  2. Du kan inte ta med dig mer än vad som ryms i din packväska, sjösäck eller rygga, så därför handlar du precis lagom mycket mat med dig hem. Du behåller din ungdomliga och smärta kropp. Blir smal som en gammal svensk chopper.
  3. Du kan inte ta med dig mer än vad som ryms i din packväska, sjösäck eller rygga, så därför gör du av med mindre pengar än vad du skulle ha gjort annars. Bobbern blir en sparbössa.

Enkelt, smart och praktisk. Testa själv så får du se.