Scandinavian Dirt Track Weekend 2017

Det här tror jag kan bli roligt. Helgen den 14 – 16 Juli 2017 kommer hela HZ Arena i Hallstavik att intas av gamla motorcyklar, äldre svenska hot rod byggen och racerbilar. Det kommer även att finnas plats för gamla trimmade mopeder och annat skoj som låter och rullar. Förebilden och inspirationen till det hela kommer från gamla tiders Dirt Track tävlingar som förekom i Sverige men som framförallt var mycket stort i USA. På en jordbana tävlade de med enkla avplockade bilar och motorcyklar rensade på allt som hörde till normal gatuåkning.

Arrangörerna vill gärna skapa en tidsflykt till en tänkt jordbana i ett fyrtio-femtiotal. Så klädsel och utrustning, på publik och deltagare,  får även den med fördel vara av äldre karaktär.

Här kan du läsa mer om evenemanget: Scandinavian Dirt Track Weekend

 

1 kommentar

  1. Fixarerik

    Ser härligt ut !

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑