Cafe Guldvinge

Guldvinge som Caferacer

Säger man Honda Gold Wing tänker de allra flesta på en stor överlastad motorcykel med massor av extraljus och fransar överallt. Ivan såg potentialen till en fräck Caféracer. Innan guldvingen blev en touringhoj så började hojen som Hondas fabriksräcer. Så nu har den här hittat tillbaka till sitt rätta element. Förutom att den är snygg att titta på så hade den ett mulligt ljud. Kommer säkert att höras mycket av den i stockholmstrafiken i sommar.

3 kommentarer

 1. Capt. Gonzo

  Helt rätt – Less is More. Många gånger måste man ta bort en massa skit från hojen för att hitta… Motorcykeln.

 2. Fixarerik

  Då får väl jag bygga en trialhoj av min guldwinge…
  Nu när cafe är gjort.

 3. Ivan Ljungdahl

  Hehehe, shit va gött en Trial winge! Do it Fixarerik!

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑