Ett dopp i Dalälven

heby-meck

Det var dags att ta sig upp ur hängmattan och se sig om i världen innan semestern definitivt tog slut. Så vad kan vara bättre än att åka upp till Dalarna och se vad som händer på Rat Fink Reunion? Inte mycket. Vi lunchade i Heby på vägen upp. Sen gick en kopplingsvajer av. Vilket var en väldig tur. På det sättet kunde vi stå under tak på macken och mecka medans det regnade. När vi var klara så kom solen fram. Karma! Väl framme på campingen unnade vi oss en uppfriskande simtur i dalälven innan vi gick på partyt. Som förväntat en härlig helg med balla fordon, grymt bra band och massor av sköna människor.

in-i-dimman raggare1

scenbild

dal-alven

1 kommentar

  1. Fixarerik

    Jag måste ha åkt när ni kom…
    Man är väl för gammal.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑