tuff-hoj

Vi kom sent till parken i år, eftersom det blev lite meck på vägen. Tolle som jag skulle dit med ville återuppleva känslan av att åka Triumph till Custom Bike Show. Det hjälper man såklart gärna till med. Snabbt gjorde vi i ordning en av min trajor som han kunde låna. Den hade inte körts på nåt år. Men en Triumph går ju oftast igång om den får bli lite ompysslad en stund. Även om den stått bortglömd i ett hörn ett tag. Väl på plats var det kul att strosa runt en stund i Societetsparken, snacka med gamla vänner och kolla på balla hojar. Man måste ju också nämna Jessica Love från Helsingfors. Hon hade kört hela 175 mil för att komma till Norrtälje på en brutal MadMax-inspirerad chopper. Finsk sisu. När vi kände oss klara att dra iväg var det tomt på hojar bland träden, bara mina två cyklar och några prisvinnare dröjde sig kvar. Alla andra hade dragit till festplatsen. Så vi gjorde likadant, fast vi tog en en omväg och fick då möjlighet att åka en bit landsväg tillsammans med Dollar på hojen Purple Haze för att visa honom och en polare bästa vägen ut ur Norrtälje. Ett gäng glada trajor på vägen tillsammans. Det var mäktigt. Sen var det som vanligt ett lyckat party hos TwinClub som pågick hela natten.

huxflux

?????????????

?????????????

?????????????

tolle-chopper

mina-trajor