Charlies Bobber Triumph

Vintage Bobber Triumph

Vintage Bobber Triumph

Det här är Charlie. Han har en särskild känsla för Årgångs-Triumph. Ibland hatar han dem (Det bästa med att köra Triumph är att man får åka tåg på hemvägen) och ibland älskar han dem (Triumph är inte bara världens bästa utan även världens vackraste motorcykel). Det är kul att hälsa på i hans garage. Förutom att han är rolig att prata med så kan man alltid titta på nya spännande fordon som har tillkommit sedan sist. Det mesta är traditionellt ombyggda, genuina klassiker. Som den här lilla bobbertrajan. Eftersom Charlie även tävlar i Roadracing med en gammal 40-tals GPräcer så är funktionen lika viktig som formen för honom. Hojar ska kunna köras. Kravet är att en motorcykel ska gå att köra till norra delen av Norge, dit han åker varje sommar. Dessutom ska den vara snygg. Det är ju två bra grundkrav som man gärna skriver under på. Min egen Grustraja köpte jag en gång av Charlie för massor av år sedan, och det är den bästa motorcykel jag någonsin ägt. Så när jag nu fick veta att den här var till salu slog jag till direkt. Den är ju både genuin, klassisk och traditionellt ombyggd så den bör vara ett lämpligt färdmedel när jag åker till Motorgården i Enköping 5-6 juni.

Bobber Triumph

2 kommentarer

  1. Fixarerik

    Ser traditionell ut !

  2. Janne Jakobsson

    japp. Dessutom upptäckte jag igår när jag var ute och provkörde att den skapar en genuin räckviddsångest. Hur stor är en liten moppetank? Hur mycket drar hojen? Var är jag och hur långt har jag kört? Turligt nog uppenbarades sig till slut fiket i Rosenhill. Där kan man inte bara tanka utan jag hittade även ett av världens underverk för frusna knuttar; kanelbulle fylld med vaniljkräm och choklad. Magiskt.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑