Video: One Piece At A Time

När man har stora projekt framför sig kan man ge upp. Du kanske som jag har en massa svåra saker som ska göras på hojen under mecksäsongen. Grejer som känns som oöverstigliga berg. ”Det är ingen idé”, kan man tänka då, eller ”Det kommer aldrig att gå”. Sen skjuter man upp det svåra och jobbiga och tittar på hela serien med Star Wars istället, och hoppas att kraften ska vara med en. Eller så tar man lärdom av den vise Johnny Cash och lyssnar noga på texten i sången One Piece At A Time och gör lite varje dag. Varsågoda lite fin musikunderhållning och livsvisdom i ett. Håll till godo!

3 kommentarer

 1. Fixarerik

  God fortsättning önskar dig vise man !

 2. Fixarerik

  Önskas och inget annat ska det ju vara.
  Adjö.

 3. Janne Jakobsson

  Tackar. Jag tror att 2015 kommer att vara gynnsamt för dina hojprojekt. Ser fram emot att se vad du kan trolla fram ur garaget.

  Jag har en liten fundering om en annan sak; jag såg på blocket en ganska ny harley, ägaren hade gjort den personlig genom att plocka bort alla blinkers, vad jag kunde se var det enda modifieringen, och kallade den sedan för en strippad bobber. Vad är dina tankar om ett sådant tilltag.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑