Alla dessa helgon

halloween

Den här helgen ska man enligt traditionen fundera över livets förgänglighet. Stämma oss till eftertanke. Minnas de döda. De som en gång levde. Idag ska jag till kyrkogården och tända två ljus. För två helgon som funnits i mitt liv. En som kämpade på ganska länge. Kämpade mot smärta och sjukdom. Ville inte släppa taget. En annan brände sitt ljus i båda ändarna. Sprakade till en kort stund och försvann. Jag saknar er.

Att minnas de döda är att minnas att man själv en dag kommer att dö. Om det finns saker du vill göra i livet. Se till att få dem gjorda. En dag är det försent. Packa din väska och res ut i livet. Gör det du behöver göra. Även om du måste ge dig ut i det okända. Ta vissa risker. Ta vara på möjligheterna när de kommer. Släpp sargen. Kasta ankar och segla iväg. En dag kommer vi alla att dö. Då vill man inte ångra att man aldrig gjorde de där sakerna man drömde om.

1 kommentar

  1. Fixarerik

    Köp en XR650!
    Imorrn kan det vara för sent…

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑