forsprang

Det funderas och spekuleras. Ola ska ge sig på att bygga en långgaffel. Traditionell? Genuin? Kanske klassisk? Vem vet. Just nu är frågan hur lång en gaffel kan vara och vilket försprång man kan förvänta sig att få. Beroende på vinklar och vrår. Ska man kapa upp här eller där? Ola och hans garagepolare Erik snackar om alternativen. Det surrar i luften om grader hit, ställbara kronor och grader dit. Jag förstår ingenting. Det enda jag kan förstå är att Ola har ett rejält försprång när det gäller krångliga tekniska beräkningar gentemot undertecknad. Imponerande med folk som ger sig på så svåra grejer. Tar en fullt fungerande (?) electra glide från sjuttitalet. Sågar den i småbitar och bygger upp nåt nytt från grunden. Han har ju visat förr att han kan få ihop det. Så det kommer att gå bra denna gång också. Det är jag säker på.

rullande-chassie