skalhamra-tt

I dessa ljumma augustikvällar. Nu när folket börjar komma tillbaks från sina semestrar. Då kan det vara kul att ses efter jobbet och ta en hojtur. Magnus var sugen på att utforska de allra minsta och krokigaste vägarna i trakterna av Skålhamra och vidare norrut. Vi var några som ville hänga på.

Mc Collection har nu under sommaren grillkvällar på gården varje torsdag. Alla som kommer dit på mc kan rösta på snyggaste hojen. Vinnaren får ett årskort på museet. En utmärkt startpunkt för en hojtur norr om stan med andra ord.

Efter att vi kollat in motorcyklarna på gården och käkat drog vi iväg. Fyra gamla trajor på Skålhamra TT. En härlig kväll på fina vägar i Vallentuna. Jag noterade att mitt mörkerseende har blivit klart bättre nu när jag bytt ut strålkastarinsatsen från sextitalet till en för H4 lampa. Tack till Charlie som i ett tidigt skede upptäckte att min ena ljuddämpare hängde kvar på ren vilja. Mitt hemgjorda fäste av spikband hade vibrerat sönder.

Tyvärr så tog jag inga bilder märkte jag när jag kom hem. Bara den här intetsägande från gården på MC-Collection. Så ni får hålla till godo med den. För er inre blick ser ni naturligtvis den relativt ”svindlande hastighet” vi framförde våra fordon med och våra ”vilda nerlägg” i böjarna.