Inte så enkelt

NotSoEasy

Det där med elektricitet på en gammal traja är ett kapitel för sig. Visserligen så är det hyfsat ljust ute större delen av dygnet såhär års. Men det kan ändå vara bra med en lampa som lyser bakåt. Det gjorde den inte. Att vara Triumph-ägare är inte alltid så enkelt. Om det inte lyser, då är det är bara att tända flitens lampa, eller flitens lysrör som i detta fall. Min söta fru har ägnat sig åt smygfotografering. Såhär gulligt har vi det tillsammans en ljummen försommarkväll i Roslagen.

Upplysningsvis kan jag även meddela att felet är hittat och åtgärdat, Det var en jordkabel som hade tappat kontakten med verkligheten men som nu fått sig en åthutning och åter hittat sin rätta plats i livet.

flitens-lampa

2 kommentarer

  1. Fixarerik

    Jordkabel eller pluskabel eller plusjordkabel ?

  2. Janne Jakobsson

    En brun kabel…
    Traditionellt dragen härva med plusjord för Lucasbaserade elkomponenter

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑