Chopperoffer

chopper-offer

Den här motorcykeln är det synd om. Det räcker inte alltid med att ha alla de rätta delarna entusiasm och en hink med spackel. Vad är det som gått fel här då? Som fartfantomen Ingemar Stenmark en gång sa; man kan inte förklara för den som inte begriper.

5 kommentarer

 1. Acke Broberg

  Vilken katasaster!

 2. John Eyre

  Fast den var lite fräck ändå på nåt vis…

 3. Acke Broberg

  Hela sitt anordningen, sadel/sisy sabbar totalt.
  Skulle vara kul att höra vad Stellan Egeland gjort för facelift på denna.
  En så vacker motor borde ha en mer passande bostad.

 4. fixarerik

  Ballare än original !

  😉

 5. Hasse diesel

  Nå den där är byggd när det knappt fanns tidningar med bilder på choppers överhuvudtaget. Att man i det läget fick fram den där, kanske på farsans garageuppfart eller i ett sunkigt källarförråd där du var tvungen att ta ut hojen i delar på vårkanten för att källartrappen var för snäv. Det är ju bara fantastiskt, och till det inget Google där man kan hitta beskrivningar på allt / Hasse

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑