shovel-sving

När man vandrar runt på Blotsvens MC arrangemanget Strängnäs Bike Show i Ugglans Park mitt i Strängnäs. Då slås man av att det finns lika mycket balla hojar på parkeringen runt parken som de som ställer ut i parken. Här är några som fångade mitt intresse. Den lilla svarta strutshoveln är väl läcker? Den visar att det går att bygga en ball bobber med svingen kvar.  Dessutom har hojen kromade bananok. Det ger såklart pluspoäng. Jag har själv fingrat på ett par såna fina blanka. Varför köpte jag inte? Varför, varför varför??? Det blir ju så fint när det blänker.

Drusses Sportster, känd från MCM, är en prydnad för varje parkering.

Den svarta registershovelbobbern är en liten juvel.

En snygg vit långgaffel, med strutmotor. Klassisk elegans. Tänk dig en nyinspelning av stolthet och fördom där Mr Darcy glider fram över hedarna på en sån skönhet. Bara tanken är så vacker så att tiden står stilla.

En El Camino pickis, det skulle man ha för den avslappnade helgtrippen till sportstugan. Den perfekta stilmarkören för den sportiga och lite busiga livsstilen vi alla gillar.

drusses-sporre long-fork registershovel shovelhead strut

elcamino