kisspaus

Det kom en kallelse från Strängnäs. Det skulle ställas ut hojar i Ugglans park även i år. Det lockades med balla byggen, nygrillade hamburgare och avsaknad av tingeltangel. Mycket bra. Som min gamla överfurir alltid brukade säga; prioritera rätt och fokusera stenhårt på det.

Tyvärr kom det några sena återbud till den kortege med hojvänner som jag skulle ansluta mig till. Vi blev två stycken. Men jag fick iallafall poliseskort. Kobbe kan man lita på han har alltid nån ny rolig motorcykel med sig nästan varje gång man ses. Den här kommer direkt från den amerikanska polisens överskottslager och har roliga sirener och blåljus som kan användas om man vill få fordonen före att hålla lite mer åt höger. Finfina grejer. Säkert är det superhemligt polistrim som ger 10 000 hästar på bakhjulet och polisdämpare och chassi som matchar effekten också. Hur som helt ser den bra ut. Pompös på ett snyggt och positivt sätt. Min sporttouringtraja ser väldigt liten ut där bakom. Jag måste få ut electran ur sin törnrosasömn känner jag starkt nu.

Det blev en trevlig dag, trots ihållande regn både dit och hem. Men i Ugglans park var det uppehåll och trivsamt mingel. Bilder på folk och fordon kommer när jag hunnit sortera ut dem.

harley-traja