Supersexigt

supersexigt1

I MCM katalogen år 1979 fanns det ett par supersexiga mufflers med artistnamnet Shorty Offset Bell. Det par som ni nu ser framför er på dessa bilder har legat till sig helt oanvända på en lagerhylla sedan dess. HELT OANVÄNDA. Nu är de i min ägo och jag känner en otrolig lycka och tacksamhet inför universum som lät dem komma i min väg. De kommer att pryda trajan som ett litet smycke när den får upplagda rykrör. Man är ju sugen på att höra hur de låter också, en ospelad sång från 1979.

Spännande tider stundar.

supersexigt2 supersexigt3

3 kommentarer

 1. Fixarerik

  Ska den spelas på 78varv?

 2. Janne

  Nej, nej nej. Dessa mufflers ska spelas på 4 800 varv i Klaratunneln. Jag tror det kommer att låta som att Sex Pistols, Ramones, och Einstürzende neubauten har återförenats tillsammans. Det kommer att bli en sagolik upplevelse. Helt gratis för alla att lyssna på.

  Inbjudan kommer!

 3. Magnus "Pettson" Pettersson

  Har ett likadana som iofs inte bara legat på hyllan, inte samma hylla i alla fall. Men oanvända och dekalerna kvar. Ser dina ut som mina inuti så får du nog rensa lite..

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑