Hudson vaknar ur sitt vinteride

ryk

Lördagen bjöd på solsken och lite fågelkvitter. Detta tyckte Ola skulle firas med årets första tur i Hudsonlimpan. En motorkulturell välgärning till alla människors glädje. Det är även ett tydligt VÅRTECKEN att denna kärra rullas fram. Premiärturen gick till Blotsvens MC där det var motormarknad och människor från när och fjärran fikade, träffade gamla polare och gjorde upp om priset på en eller annan unik kvalitetspryl till projekthojen hemma i garaget. Mycket välbesökt och lyckat swap för övrigt.

hudson2

2 kommentarer

  1. Ola

    Och så trevligt med besök av både Garagekultur såväl som Fixarerik. En och annan gyldene dryck plus en munk rann ner kvällen innan…

  2. Janne

    Mycket trevligt. Några bärs och en flaska med rom i trivsamt sällskap och samtal om tändstift. Kan det bli bättre? Nej!

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑