Skrot på postorder

IMG_3380

Det kom ett paket på Posten, eller ”det kom ett paket till Hemköp” kanske det heter numera. Det var från skroten. Man mejlar lite fram och tillbaka om olika saker och ting med skrothandlarn. På det hela ett väldigt förutsättningslöst och trivsamt digitalt samtal om gamla motordelar. Kan det kanske var så att det ligger en såndär pryl på skrothandlarens hylla som kanske kunde byta ägare? Helt plötsligt har man sagt ja till en affär. Skrothandlarn tvekar inte en sekund, utan skickar omedelbart iväg ett paket mot postförskott. Utmärkt och snabb service måste man säga. Paketet innehåller MYCKET SPÄNNANDE grejer. Vad kan det vara? Vad ska man ha det till? Varför? Många frågor som kanske kommer att få ett svar lite längre fram. Först måste det ligga till sig ett par tidsenheter på en lagerhylla i garaget så att hjärtklappningen och andhämtningen kan återgå till det normala efter den omtumlande uppackningen.

IMG_3381

2 kommentarer

  1. fixarerik

    Tycker mig skymta ett ankare till nya åket !?

  2. Janne

    Stämmer. Svårare än så var det inte. Du är skarpsynt 🙂

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑