Nu är det den där tiden på året när det är lövhalka, minusgrader och mörker. Det blir nog inte så mycket mer hojåka får man erkänna för sig själv. Samtidigt, så är det ju lite trevligt att kura i garaget, byta olja, tvätta oljefilter, ställa in spelet på ventilerna. Kolla att allt sitter fast ordentligt. Det är visst några fästen som gått av och måste svetsas. Oh, man kan köra fuggarna i den nya ultraljudstvätten. Det ska bli kul.

Nu är det också den härliga tiden på året då man obehindrat kan smida vilda planer. Det är ju långt kvar till näst säsong. Det ska väl gå att busa till hojen på nåt sätt till nästa år. man kikar runt på nätet och bläddrar i gamla hojtidningar för att få inspiration. Man har all tid i världen. Tids nog kommer verkligheten ikapp och den stora stressen att få ihop nåt åkbart infinner sig. Men än så länge är det gott om tid. Tid för drömmar.

På bilderna ser ni garagefilosofen Hasse Pihl som pular med sina grejer.