Slå ihjäl tiden. Nu!

Vissa tycker att man ska vara supereffektiv hela tiden och att man alltid ska vara produktiv. Kolla mejl när man umgås med familjen, uppdatera facebook på toaletten, Utnyttja varje sekund till aktivitet. Mäta pulsen, kolla hur långt man sprungit, hur många steg man tagit, ständigt förbättra sig själv. Men när ska man njuta? Leva? Uppleva nuet? Nu såklart! Det handlar inte om att slå ihjäl tid. Det handlar om att njuta av tiden som vi har i livet.

Läs Why Killing Time Isn´t a sin han formulerar det snyggt.

Undersökningar visar att näst bästa sättet att slå ihjäl tiden är på hojen, alternativt att vara i garaget med polare och dricka grogg. Det absolut bästa sättet att slå ihjäl tid på är såklart att vara med sin familj på nåt härligt ställe.

1 kommentar

  1. Fixarerik

    Mmm…

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑