Plötsligt blir det tyst

Kommer puttrande på en slingrig liten skogsväg. På väg till handlarn. Funderar på ditt och datt och njuter av den svenska sommaren på en gammal triumph. Motorn hackar till. Sen blir det knäpptyst. Fåglarna kvittrar och löven susar i vinden. Kickar några gånger. Ingen gnista. En liten sjö i närheten som man kan doppa sig i medans man funderar på problemet. Svalt och skönt efter att ha kickat sig trött med skinnkläder i solen. Hittar några glappande kontakter och ser att säkringen gått. Tackar mig själv som har lagt en liten påse säkringar i jackfickan vid något tillfälle. Kickar igång och kör vidare. Vad var det nu jag skulle ha? Kaffe, sill, bröd och en ost. Sen klarar vi oss några dagar till i stugan.

3 kommentarer

 1. Fixarerik

  Härligt!

  Då var det säkert samma fel som sisst.

 2. Janne

  Du menar när vi sågs på McCollection. Ja jag skulle tro det.

 3. Charlie

  Vackert!

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑