Non Electra Glide

Foto: Kati Mets

Om man har en Electra Glide med jordfel. Med resultatet att kablarna smält ihop i en liten korv. Och därför nu är utan elsystem. Vad blir det? En Glide? En Non-Electra-Glide? Ingen aning. Vem kan man skylla på? En slö 15A säkring? American Machine and Foundry? Murphy? Jag har många frågor, men inga svar. Men en sak vet jag: Enda fördelen med regniga dagar är att man kan roa sig med att vira om elsystemet på sin frihetsmaskin. Så att jag nån gång snart har en Electra Glide igen.

Tröjan på bilden kan du köpa på shop.garagekultur.se

2 kommentarer

  1. Janis

    Va ! Nu igen,eller är det gammalt problem ? Tröjan är kanon !

  2. Janne

    Haha när det är samma som hände i våras. Har inte haft tid att få ihop det bara. Trajan funkar ju klockrent så det är ju ingen panik heller 🙂

    Ännu…

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑