Rost Stockholm nytt knuttefik på Södermalm

I Raceways gamla butik på Wollmar Yxkullsgatan 52 har Zannah och Staffan öppnat Café Rost. Staffan och några andra har även meckbås i det som tidigare var lagerlokalen när Raceway höll till här. Genom glasväggen kan man beskåda skojiga chopperbyggen ta form när man fikar. Och kanske bli inspirerad till egna byggen.

De har öppet dagtid tisdag-torsdag samt lördag-söndag. Kvällsöppet på torsdagarna fram till 21.00. Perfekt mötesplats när man ska ta en hojtur med polarna efter jobbet!

5 kommentarer

 1. Fixarerik

  Satan va trevligt!
  Då kan man ju leda hem hojen när den rasat…
  Starkvaror serveras efter stängning?

 2. staffan

  Kul å få synas på Garagekulturs sida.

 3. Lasse

  fasen nu måste stora staden besökas , kul och lycka till

 4. Janne Lindahl

  En kompis tog med mig hit som en överraskning, och det var som att komma till himlen. vilket superhärligt ställe. Härlig miljö och en UNDERBAR utsikt in mot verkstaden. Och mycket gott fika till. Tack för att ni finns till.

 5. ursula

  Ett hastigt besök. Värmen kom emot och fanns i inredning, musik och människor. Inredningen gör gott för människosjälen! Vi stockholmare behöver ställen med rostiga kreativa rötter. Inget bjäfs, bara vacker och rolig återanvändning av tingen.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑