Nya däck

Nya fräscha sulor på. Kjelle på Wheeler Dealer fixade montering och balansering med sedvanlig fin service. Nu börjar det närma sig, våren är ju här och man är sugen på att ta en sväng. Elsystemet ska dras om, hur fästen för bakljus och regplåt ska sitta måste lösas, och jag har ännu inte monterat ihop kopplingen och transen. Så det är några kvällar kvar innan den är körklar för säsongen. Sedan tänkte jag fortsätta med motorrenovering och omlackning av ramen nästa vinter. Det dyker säkert upp några intressanta saker under körsäsongen också.

2 kommentarer

 1. Emanuel Johansson

  Hej,

  Jag håller på att renovera min morfars gamla stelbenta B33, 1951. Förstår att du precis gjort det samma. 🙂 Jag är ute efter ett elschema. Har du det?

  Mvh
  Emanuel

 2. Janne

  Ja jag har en papperskopia av ”chopperns elsystem” från ett nummer av colorod 1976. Det är till engelska hojar och funkade fint att använda till min BSA.

  Här hittar du det https://www.garagekultur.se/wp-content/uploads/chopperns-elsystem.jpg

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑