Vårtur till Stallarholmen

I lördags åkte vi några stycken på en tur till Stallarholmen i närheten av Strängnäs. Målet var att besöka marknaden för att se om man kunde hitta något kul till hojen. Men den de flesta var nog bara åksugna efter vintern. Själv gjorde jag inga fynd denna gång, men kaffet och burgarna var goda och det var kul att mingla med folk.

Det var en härlig tur med bara några få oplanerade stopp på vägen för att mecka med mina mina fuggar som krånglade. För låg flottörnivå verkar vara problemet. Jag tog mig hem till slut men fick köra på samma varvtal hela tiden på hemvägen så att jag inte riskerade att tömma flottörhuset. På det hela taget en trevlig tur med en gammal engelsk motorcykel. Tack alla vänner som stöttade på plats, via telefon och stod i standby för att plocka upp mig med bil om jag inte skulle ta mig hem.

Tack Jakob och Nova för grymma bilder!

Fler bilder och sånt på Wheels Magazine

2 kommentarer

  1. Magnus

    Fina bilder! Och fixa flottörnivån! 🙂

  2. Janne

    Japp, måste fixa det snabbt så att man kan ut och åka igen. Ricard hade lite bra tips om hur man ska göra.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑