bsc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kyle och Glad är två kompisar som kommit på att roadracing med gamla hojar det måste vara den perfekta avkopplingen från all stress i vardagen. Båda två har dagjobb och varsin familj med massor av småbarn hemma, så det blir mycket mekande nattetid gissar jag.

I höstas inhandlades varsin Yamaha RD 250 kubiks tvåtaktare och i april är det dags att ta tävlingslicens. Problemet var att ingen av hojarna startade, kväll efter kväll har man kämpat för att få åtminstone en maskin körklar. När jag var nere i garaget och kikade på förberedelserna i veckan var Glad ute och köpte ytterligare en hoj, en RD 350, som enligt säljaren skulle vara i fint skick, den ska bli donator av delar till de två andra. Jag hörde senare att fuggarna från den nya hojen flyttades till den ihopbyggda racern och det funkade, vid midnatt hade teamet en körklar maskin.

Fortsättning följer….

www.blacksheepracing.se