Moto Guzzi caféracer
Moto Guzzi caféracer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Janne säger:
du christer jag har några bilder på din guzzi som jag tänkte lägga upp på garagekultur. har du lite info om den?
Christer Olsson säger:
skoj
Janne säger:
den har gått på bana som racer eller hur?
Christer Olsson säger:
ja, i battle of the twins och i Classic, då gick den i en klass som hette unlimited, den slutade 3-2-4 91-93 eller nåt i den stilen. vet inte exakt, i så fall får jag gräva lite. den är på 990cc, och jag har maskinkort på den som en 72:a
Janne säger:
varför ville du ha en guzzi just?
 Christer Olsson säger:
Jag ville egentligen inte ha en Guzzi men när jag provkörde den, hörde ljudet och när den kastade åt sidan när jag gasade var det svårt att stå emot, när jag sen varvade ur den på över 8000rpm då var det kört
Janne säger:
hehe
Christer Olsson säger:
Allt som går att göra på en guzzi kring motorn är gjort på den, portat, balanserat o lättat, bara förgasarna som skulle vara lite större. Jag har trimmat ner genom att lägga dit en extra cylinderfotspackning
Janne säger:
hur är den att köra? Det är ju en ganska aggressiv körställning
Christer Olsson säger
Jag hade skjutssadel på den ett tag men sista gången jag och min nuvarande fru var ute och åkte, från lidköping till stockholm så klev hon av i södertälje och vägrade åka mer, den är inte bekväm för att uttrycka sig milt.Inte frampå heller för den delen max 10mil sen måste jag stanna och äta glass eller nåt . Mina knän brukar dessutom vara alldeles röda hela sommaren pga av att jag har dem på topparna.
 Christer Olsson säger:
Jag har konverterat till Lucas elsystem det är lite kul
Christer Olsson säger:
kör med Lucas RITA
Janne säger:
men det gör den lite mer brittisk och det är ju bara trevligt. Tack ska du ha vi hörs. ciao
Christer Olsson säger:
Vi hörs.  så ska jag ta mig lite glass, gjorde med barnen förut
Janne säger:
så italienskt familjens egen glass 🙂